onsdag 7 september 2016

Nu kör jag!


I går damp det ner en spark i arslet i min "Facebookinbox". Nu finns det ingen återvändo........
Min kusins sambo är utbildad gyminstruktör och han har satt ihop ett program åt mig.

Så här ser det ut:

Det passar mig som handen i handsken att ha en plan att utgå från. Då blir jag mer motiverad.
De senaste två veckorna har jag bara nött Zumba och innan det var gympassen inte kul. Det kändes som att jag bara gick mellan maskiner och vikter och lyfte på måfå.
Nu har jag något att hålla mig till.

Sen är det det där med att våga lyfta på tungt. Jag har alltid kört 12 repetitioner, nu ska jag bara köra 8. Och då ska jag ju vara trött vid den åttonde..... Nu är jag trött vi den tolfte.
Tyngre ska det alltså vara i höst.....

Jag kommer dock inte igång förrän tidigast söndag.
Idag är det Zumba, i morgon ska vi kalasa för Mattias och Markus, fredag-söndag åker vi med husvagnen dit det finns sol. 
Vi är antagligen hemma ganska bra tid på söndag så då får det bli premiär!2 kommentarer:

Christina sa...

Bra med ett schema! Jag fick ett av en naprapat (tror jag) pga slapp knäskål som gjorde att mitt knä gjorde ont. Detta pga för mycket stillasittande på kontor... Men styrketräningen är super, den bygger upp musklerna och nu har jag inte ont längre i knät.

alexandra mollet sa...

Hej kära svenska vänner
Jag lyckades få en kredit i synnerhet för en summa av $ 40.000 till Madame Mariana DAUBINE förhållandena är bra och läget för återbetalning. Detta är verkligen allvarligt räntan är 03%. Om du behöver också en kredit, det vueillez kontakt genom att skicka meddelande på sin e-postadress så att hon kan hjälpa dig. Här är hans e-postadress: marianadaubine@gmail.com