torsdag 28 augusti 2014

God morgon!

Torsdag morgon och det känns så skönt. Behöver lite helg nu.
En helg i slöandets tecken. En helg med god mat och god dryck. En helg med motion i soligt väder. Det ser ut som att en sådan helg kan bli verklighet.

I morse när jag vaknade kom jag på att vi inom en snar framtid ska åka till Cypern. Har inte riktigt tänkt så mycket på det eftersom det var så länge sedan vi bokade. Därför har det känts som att resan ligger långt bort i tiden. Det är visserligen 5 veckor kvar men det är tämligen nära med tanke på att det var 4 månaders sen vi bokade ;-)
Kikade in på Apollos sida och på hotellet. Skulle vi boka idag skulle vi få betala 14 000 mer än vad vi gav i april....... Känner mig nöjd ;-)

Idag måste vi fräsa in till Sandviken eller Valbo. Present till Mattias och Elvira måste inhandlas. "Elvis" är det inte så stora problem att handla till men Mattias....... Har ingen aaaaaning om vad vi ska köpa.
Det får bli en kvällsshopping eftersom Molly ska till kompisen Elsa och leka en stund först. Sen får det nog bli ett litet restaurangbesök också och fira att det snart är helg. He he he.

Hörs! Hej!

Inga kommentarer: