lördag 12 juni 2010

Minus 34 kg

Såååå otroligt skönt att det blev ett minus även den här veckan trots en helg med massa god mat och alldeles för lite motion. Men som jag skrev förut, det är skönt att kunna sväva ut och samtidigt veta att jag kommer tillbaka till det sunda livet sen.

I går var vi på studentfirande. Erik, min kusins son tog studenten. Jag var så avis. JAg minns min egen studentdag så himla tydligt. EN otroligt skön dag som blandades med lite vemod. Men jädrans så kul vi hade. Skulle gissa på att Erik oxå hade en kulig kväll.

I helgen är det marknad här i Gysinge. NAturligtvs ska det regna och blåsa.... Amanda har längtat efter den här helgen. Vi får se om vi går dit en sväng idag eller spar tills i morgon då det skulle bli lite bättre väder. Är lite sugen på att åka in till Sandviken och hälsa på brorsan och hans familj. Vi får la se hur det blir.

Ha en bra helg!

4 kommentarer:

Furulundskan sa...

Så duktig du är!! Blir jätteinspirerad när jag läser det du skriver.
Kör du helt på egen hand nu? Finns väl inge VV-klasser häromkring nu..
Är faktiskt rätt nöjd själv, gått ner 2,2kg på 2 veckor :)
Blir det kyrkis i höst också?

/Bettan

Lisa sa...

Ja, jag kör på egen hand. KÄnde att jag inte ville lägga 120 spänn i veckan på möten när jag bara haft föräldrapenningen. Shopping är roligare=) Så länge jag kan hålla mig motiverad utan möten kör jag hemma. JAg tror Gävle är närmast men nån sa att de skulle lägga ner där oxå... Tråkigt.

2,2 kg på 2 veckor är ju jättebra! Härligt! Är det Vikt Väktarna du kör med oxå?

Det blir inge Kyrkis för oss i höst, börjar jobba i augusti. Känns lite tråkigt för det är så mysigt där. Tänkte att jag får försöka masa mig dit när vi har höstlov, fast då kanske det är höstlov där oxå.

// Lisa

Furulundskan sa...

Nej, det är lite dyrt tycker jag å. Japp kör VV, funkat förr så jag ger det en till chans. Lite svårt med tiden bara.. Hoppas det blir bättre när Harry blir lite större!

Kyrkis brukar ta lov samtidigt. Kommer du jobba heltid?

Lisa sa...

Synd att de också tar lov...

Ja, jag ska jobba heltid. Vi får se hr det går men det ska nog funka när jag har jobb på hemmaplan och kan göra delar av jobbet hemma.

Det är inte helt lätt det där med att få till tiden med motion. Det har funkat bra när Amanda varit på dagis mellan halv 9 och halv 2, måndag till onsdag. Då har jag kunnat ta en promenad med vagnen då. Nu har hon sommarlov och då är det lite svårare. Kvällarna finns ju men nu tycker jag att det är något varenda kväll som måste göras.
Har en motioncykel och det är nog min räddning för att fått träningen.