måndag 30 augusti 2010

Måndag igen...

...och det känns finfint. Jag harännu inte börjat få söndagsångest men det är väl för att jag inte jobbat så länge. Idag körde jag igång ett nytt projet som ska köras med alla ettor i kommunen. Skriva sig till läsning. VAr och en har en egen dator och skriver med hjälp av "alternativa lärverktyg". Idag fick de skriva sitt namn...... Det var fullt sjå för en del. Blir lite nervös när jag ger mig in på ett så här omfattande projekt, det känns som att deras liv ligger på mitt ansvar. Nu visar ju forskning på att det här ska funka och jag har inget alternativ eftersom alla i kommunen ska jobba så här.
Spännande ska det bli iallafall.

Helgen var lugn och skön. Två kalas och fullproppad mage kan man sammanfatta det hela med. Idag körde jag igån en detoxkur. Tänkte rena kroppen på lite "skit". Det sägs ju att det fastnar en massa slaggprodukter i kroppen och det känns lite otäckt. Ut med det bara!
7 mornar ska jag drick nått fasligt äckligt kollimojs som jag blandar ut i ett glas vatten. Höll på att spy när jag hällde i mig det där. Det var vidrigt.
Men men, nu är det bara 6 mornar kvar =)

Nu ska jag ta och läsa klar den litteratur som ska vara läst till eftermiddagens kurs. Jobbar till halv 5, sen far jag och hämtar tjejerna hos mor och far. Mattias fyller idag så han skulle fixa mat. Lite snevridet kanske. Det skulle väl ändå vara jag som fixade när han fyller men han sa att han skulle ordna mat. Är rädd för att det blir isterband....
Hoppas på att få smita ifrån och gå på Zumba sen. Det startar på hemmaplan idag. Det ska bli så kul. Jag hoppas på att det är Elvis som kommer ut som instruktör =)

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: