torsdag 26 augusti 2010

Hmmm!

Igen...... ska jag göra ett försök att bli en bloggare =)

Sommaren bjöd på en viktuppgång på 1,7 kg. Har blivit av med 0,7 av dem. Förut har det gått snabbt att bli av med "felstegen" men nu blev det helt plötsligt inte så enkelt längre. Undrar vad det beror på???? Kanske dags att börja gå på väckelsemötena.... Vet inte men det kanske gör att jag får upp ögonen för vad jag gör fel.

Visserligen går det åt rätt håll, dvs neråt men väldigt långsamt. Det tog iofs några veckor att lägga på mig sommarvikten så det kan väl fa ta tid att gå ner oxå.

Det vankas en hel del kalas framöver. Ett hade vi igår då pappa fyllde år. Tacos, fika och tårta. Skötte mig dock ganska bra...
Lördag ska vi fira Mattias som egentligen fyller på måndag.
Söndag ska vi fira kusin Emma som egentligen fyller på tisdag =)
Nån dag nästa veckan ska vi in och fira min kusins dotter som egentligen fyller i morgon.
I september fyller Mattias brorsa och pappa. Dessutom går pappan i pension så vi ska ut och fira honom.
Många matfällor men ack så trevligt. Det är festerna som förgyller vardagen.

Jobbar heltid igen nu och jag trivs som fisken i vattnet. Svenska i åk 1 och 6, matte i åk 2, hemskunskap i åk 5-9. Är lite överallt men det känns bra ändå. En hel del ensamarbete men det blir lätt så när man jobbar på en liten skola.
Jag är så otroligt glad och tacksam att jag fick komma tillbaka till min gamla arbetsplats.

Molly har även börjat på dagis. Hon trivs jättebra. Vissa mornar blir hon lite ledsen och det smittar ibland av sig på Amanda. Så idag lämnade jag två gråtade tjejer där. Det slutade med att även jag fällde en liten tår när jag kom till bilen. Men jag vet att det är snabbt övergående.

Nu ska jag gå och äta lunch. Det består idag av köttfärsbiffar, sås, potatis, kokta morötter (från eget land, de är helt underbart goda) och lingonsylt. Smask! Hade i en massa vitlök=)

Efter lunchen har jag bara en lektion och efter det drar jag mot Sandviken och Gävle för att uträtta alla miljoner ärenden jag samlat ihop. Brudarna hämtas av mormor och morfar idag. Det är fest för småttiasarna =)

Ha det bra!

Inga kommentarer: