måndag 5 juli 2010

Härliga sommar!


Jag älskar verkligen sommaren. Den senaste veckan har ju vädret varit helt underbart. Vi har varit och badat varenda dag. Lördag och söndag när Mattias var ledig åkte vi ut med båten. Härligt och svalkande. Molly och Amanda älskar verkligen att åka båt. Sina första båtturer gjorde de vid 4 och 2 månader så de har liksom fått lära sig från början =)


Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig resten av sommaren. Nån regndag kan det väl få bli så vi får sitta inne och mysa nån dag. Å andra sidan så hinner vi det i höst och vinter.


Fick ett minus på vågen trots mängder av mat och annat onyttigt helgen innan. Misskötte mig i dagarna fyra men sen när det blev vardag skärpte jag till mig. Det gav resultat.

Förra veckans träning var oxå väldigt varierad. Kan nog vara bra det med. På måndagen körde jag ett pass på motionscykeln på morgonen. Insåg att jag annars inte skulle hinna med nån motion. På tisdagen 5 km promenad, onsdag 60 minuter Zumba, torsdagen 5 km löpning, vila fredag, 4 km promenad på lördagen och 5 km löpning igen igår.

Just löpningen tror jag sätter fart på förbränningen. Det känns så jädrans skönt i kroppen efter att ha sprungit 30 minuter. Ska försöka mig på att öka sträckan för det kändes himla bra i går när jag sprang.

Inga kommentarer: