torsdag 1 juli 2010

Tiden går...

Herregud vad dagarna rullar på. Midsommar och födelsedag har redan passerat och nu är det juli.
Resan i midsommarhelgen blev verkligen supermysig. Vi bodde på Scandic i Norrköping natten mellan torsdag och fredag. Fredagen (midsommarafton) tillbringade vi i Kolmården. Kanonväder och alldeles lagom med folk. Så ska det vara.
På kvällen åkte vi till Söderköping och strosade runt där ett tag, åt på en jättemsig restaurans som flöt på Göta Kanal. Det var verkligen jättegod mat där och ungarna skötte sig exemplariskt. Vi fortsatte strosa lite efter maten och sen gick vi till en glassrestaurang som hade glass utöver det vanliga. Det var alla möjliga smaker och kombinationer och snygga uppläggningar - och dyrt. Men det var det värt. Vi har väl aldrig ätit glass för 270 spänna för oss alla vid ett och samma tillfälle förr. Men man måste få unna sig ibland =)
På lördan tog vi det lite lugnt och började resan hemåt. Önskade att vi hade haft en dag till där...
När vi kom hem tog jag och MAttias en joggingtur tillsammans. Eller tillsammans är väl att ta i. HAn sprang fortare än mig men på slutet gick han (nedvarvning kallade han det=)....) så jag kom hem före. Fick inget håll så nu hoppas jag att jag kommer kunna fortsätta springa.

I söndags var det min 31:a födelsedag. Helt galet att jag blivit så gammal.
Hade min släkt och Mattias familj här på baguettkalas. Ville inte baka en massa kakor så jag tog och bakade baguetter, köpte olika pålägg och så fick var och en göra sin egen baguette. Smidigt!
Jordgubbstårta på det. Smaskens.

I veckan har vi mest legat på stranden och shoppat - jag och mina tjejer. Mattias jobbar den här veckan och nästa. Sen är vi lediga allihopa. Det ska bli mysigt.

Ha de!

Inga kommentarer: