söndag 30 maj 2010

Ångest!!!

Herregud, det här är vansinnigt. På fredag åker jag till Spanien och hälsar på Karin. Kommer hem på måndag natt. Inget vansinnigt med det. Det ska bli jättekul att få boa lite hos Karin och hennes familj men jag har sån jädrans ångest för att åka ifrån Amanda och Molly. Jag fattar inte hur jag ska kunna stänga dörren efter mig och åka iväg. Det är nå fel på mig!!!

Det var väl en annan sak om jag skulle vara borta 3 veckor men nu handlar det om 4 dagar!!!

Har dessutom blivit lovad sol, bad, shopping och ett ultarljud!!! Ul:et ska bli så himla kul. Tänk att få kika in på den lilla bebben!!!


I morse vaknade Molly till i halv 5-tiden. Hon somnade om på 3 sekunder men jag kunde då inte somna om. Började fundera på det här med avskedet. Klockan 6 gav jag upp och begav mig ut på en promenad istället. Det var väldans skönt men inte kommer det bli nå lättare för det på fredag.


Ja ja, det ska nog gå bra..... Lägger in en liten bild på mina prinssessor =)


Idag är det ju mors dag. Den firar jag själv med en sjuk Molly som mest bara sover. Amanda och Mattias är i STorvik och hjälper till på folkracetävlingen där. Ska hämta Amanda senare och åka till mamma och pappa. Jonas och familjen kommer oxå dit. Ska uppvakta mamma med en orkidée och tekakor som jag bakade i morse. Det vara vad hon önskade sig i morsdagspresent =)

I kväll kommer Mattias föräldrar, Mia, Jocke och Markus hit. Vi ska grilla och äta rabarberpaj. Ska testa ett nytt recept, Knäckig rabarberpaj hette den. Lät gottigt!


Nu ska jag packetera tekakor och rycka upp mig. Kan inte sitta här och grubbla över småsaker. Det är nog dags att bli lite vuxen nu och bete mig därefter.


Inga kommentarer: