torsdag 27 maj 2010

Skärpning!!!

Jaha, då blev det ett avbrott igen då... Måste skärpa mig.

Cypernresan var helt underbar. Vill tillbaka igen. Jag är nog född till att leva på varmare breddgrader. Skulle behöva sol och värme minst 9 månader per år. Hatar att frysa och klä på mig massa bylsiga kläder. Vi föds ju nakna så egentligen ska vi väl vara nakna jämt =)

Viktmässigt gick det inte så värst bra på resan. Blev ett par kg upp men de hoppas jag är borta på morgondagens vägning. De har varit sega men jag har insett nu att det här måste få ta den tid det tar. Jag vet att jag kommer i mål nån gång.
Det känns lite som att livet med sund mat har blivit mitt liv på riktigt. Jag kan sväva ut lite då och då vid festliga tillfällen men jag lyckas alltid hitta tillbaka till det sunda livet. Det är väl ändå så det ska vara.
Förr unnade jag mig det onyttiga hela tiden.

Idag har jag varit till min gamla arbetsplats och pratat jobb inför hösten. Känner mig jättenöjd trots att jag inte till 100% har fått jobbet. Det är bara ett ok från kommungubbarna/tanterna. Men det verkar som att det inte finns så många hinder som skulle sätta stopp. Känns ooootroligt skönt och hela dan har jag gått med ett lyckobrus i kroppen. Det känns så skönt att jag slipper sitta och åka 10 mil varje dag och tejejerna behövder inte köras till dagis klockan 7 på morgon utan jag kan lämna dem kvart i 8.
Dessutom känns det spännande eftersom jag ska undervisa i et nytt ämne - hemkunskap. Det ska bli jätte kul.

Nu ska jag ta och äta lite lunch. Det blir köttbullar och makaroner. Det blir det typ varje torsdag här hemma. Amanda älskar det och då är det vad hon önskar sig till lunch =)

Ha det gött

Inga kommentarer: